MUZIEK
                      maakt het leven

beter

Een exclusief en feestelijk ‘benefiet concertdiner’.  Met prachtige muziek en een culinair diner op hoog niveau o.l.v. meesterkok Gerrit Greveling.

Datum 11 mei 2017

Aanvang ontvangst 18.00 uur, aanvang programma 19.00 uur

Muziek 3e Vioolconcert in G K216 van Wolfgang Amadeus Mozart met als soliste Janine Jansen, begeleid door Camerata RC​O bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest  o.l.v. maestro Jaap van Zweden.

Gastheer prof.dr.Erik Scherder

janinejansen website