Alle jongeren zijn welkom in het Papageno Huis
Vervelen tijdens de zomervakantie is niet nodig! Elke woensdagmiddag is er in het Papageno Huis iets leuks te doen speciaal voor jou. Kijk voor de actuele informatie op de Papageno website of volg onze Facebook pagina. De activiteiten zijn geschikt voor alle jongeren vanaf 12 jaar. Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten voor alle workshops zijn 2,50 euro per persoon

Breakdance  / 12 juli 14.30 uur
Op je kop staan was nog nooit zo leuk als tijdens deze workshop van Sean Bogaerts en Dynamic Arts.In het souterrain van het Papageno Huis inspireert Sean iedereen.

Selfie maken  / 19 juli 14.30 uur
Eindelijk leer je eens een echte goede selfie maken onder leiding van FotoYvon, zij is expert op het gebied van portretfotografie en geeft tips en trucs hoe jij jezelf goed kunt fotograferen.

Bootcamp 26 juli 15.00 uur
Stilzitten kan altijd nog! Renske Beer inspireert iedereen om een stapje verder te gaan dan je gewend bent en ook je lachspieren worden getraind!

Pizza bakken  2 augustus 13.30 uur
Als de zon schijnt verandert het Papageno Huis in een Italiaanse villa waar je je eigen pizza bakt onderleiding van het keukenteam (aanvullend: vrijwillige bijdrage voor de ingrediënten).

Schilderen 9 augustus 14.00 uur
Maja Boot organiseert de Kunstclub in het Papageno Huis op zondagen. Nu speciaal voor het zomerprogramma maakt zij een atelier in de Papageno Huis tuin. We gaan natuurlijk aan de slag met de olifanten met als voorbeeld onze eigen Papafant in de tuin.

Spinners maken met een 3-d printer 16 augustus 12.00-18.00
Aan de slag met de mensen van science4kids om je eigen spinner te maken; Zoek precies de kleuren uit die je wilt voor het beste resultaat dat later in een 3-d printer echt uitgevoerd kan worden.

Grafitti 23 augustus 14.30 uur
Dennis weet alles van Grafitti! en inspireert alle jongeren om met elkaar een groot kunstwerk te maken. Er zijn spuitbussen en maskers aanwezig.