Elke zondagochtend om 11.30 uur in 't zAaltje van het Papageno Huis.

Zondag 26 maart: Duo Serenissima met David Mackor - luit en Lizzy Hetherington - sopraan. Programma nog niet bekend.

Zondag 2 april: Pierre Delignies, piano. Met muziek van Chopin, Rachmaninoff en Scriabin.

Zondag 9 april: Vital Stahievitch, piano. Met muziek van Scarlatti, Chopin, Liszt en Prokofiev.

Zondag 16 april: Cheng String Quartet: Hui-Wen Cheng - viool, Wan-Ru Cheng - viool, Shih-Hsien Tsai - altviool en Sheng-Chiun Lin - cello. Met muziek van Haydn, Shostakovich en Taiwanese Folk Songs.

Zondag 23 april: Noud Smeets - piano, Margot Kolodziej - viool en Renee Timmer - cello. Programma nog niet bekend.

Zondag 30 april: Illus Trio       Antonio Carrasco – piano Sabine Poiesz – viool  Maria D. Ramos – saxofoonProgramma nog niet bekend.

Zondag 7 mei: Cypresse Strijkkwartet: Matilde Loureiro - viool,
 Emma Roijackers - viool
, Martin Moriarty - altviool
 en Amke Te Wies - cello. Programma nog niet bekend.

Zondag 14 mei: Niki de Valming - viool en Daniel Kool - piano. Programma nog niet bekend.

Zondag 21 mei: Stella Zake - viool, Marco Danesie - klarinet en Paolo Gorini - piano. Programma nog niet bekend.

Zondag 28 mei: Lily Molnar - klarinet, Fiona Robertson - viool, André Felipe Lima - viool, Blanca Sanchez - altviool en Esther ten Kate - cello. Programma nog niet bekend.

Zondag 4 juni: Cordeila Paw - viool en Daniel Kramer - piano. Programma nog niet bekend.

De koffieconcerten komen tot stand dankzij de medewerking van het Conservatorium van Amsterdam. Programma nog niet bekend.

Iedereen is welkom en de kosten bedragen € 5,-- p.p.  Vriendelijk verzoek van te voren te reserveren. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kaarten zijn vanaf 10.45 uur aan de zaal verkrijgbaar. In verband met de rust in huis, gelieve niet eerder te komen.

In aansluiting op het koffieconcert is het mogelijk om een eenvoudige lunch te gebruiken. Huisgemaakte soep en sandwich ham of kaas ad € 5,--.

Graag met pin betalen!

website koffieconcerten